Neem contact met ons op

Stuur ons een email!

Contact gegevens:

Boodschap:

Uw bericht is succesvol verzonden. Close this notice.

Reisverzekering Quote

Risicodekking: $

Contactgegevens:

Reizen

Uw offerteaanvraag is succesvol verzonden. Close this notice.

Autoverzekering Quote

Contactgegevens:

Uw auto:

Uw offerteaanvraag is succesvol verzonden. Close this notice.

Levensverzekering Quote

Dekking: $

Contactgegevens:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I haven't
Uw offerteaanvraag is succesvol verzonden. Close this notice.

Woonhuisverzekering Quote

Uw huis:

Contactgegevens:

Uw offerteaanvraag is succesvol verzonden. Close this notice.

Hypotheek

Huizen zijn er in alle soorten en maten. Dat maakt het kopen van een huis ook zo leuk en spannend. Wij van Boomfd begeleiden je graag bij het vinden van de juiste hypotheek. Want …hypotheken zijn er ook in alle maten en soorten. En dat is soms iets minder. Vind maar eens je weg in dat oerwoud van rentes, looptijden en hypotheekvormen!

Het internet maakt het makkelijk om rentes te vergelijken. Lastiger is het, de voorwaarden waaronder deze rentes worden aangeboden met elkaar te vergelijken. Onze kennis en onze software maken deze vergelijking eenvoudig. Zo krijg je jouw financiële mogelijkheden nog helderder.

Onafhankelijk maatwerk
Eerst inventariseren we je behoefte, wensen en mogelijkheden. Wij weten dan ook welke geldverstrekkers daar het best op aansluiten. Daar vragen we een offerte aan. Wij doen zaken met praktisch alle hypotheekaanbieders in Nederland. Boomfd is onafhankelijk, zonder enig belang in de partijen waarmee wij zaken doen. Wij werken uitsluitend voor jou!

Persoonlijke begeleiding
Wij begeleiden je gedurende het hele proces. Dus behalve de offerteaanvraag regelen we ook de taxatie, eventuele bouwtechnische keuring en het notarisbezoek. Een verhuizing is al spannend genoeg. Wij ondersteunen je daar graag bij!

Dalende rente... stijgende ergernis?
En heb jij al een huis maar nog een hypotheek met een hoog rentepercentage? Graag zoeken we voor je uit of er een betere vorm voor je is!

Contact
Vraag gerust een uitgebreid en persoonlijk hypotheekadvies. Als je het contactformulier invult nemen wij contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf met ons bellen.

Bedrijfsinformatie

Boom Financiële Diensten

Burgemeester Krollaan 7A
5126 PT Gilze

Contactgegevens

E-mail adres:
info@boomfd.nl